14 Ağustos 2009 Cuma

Antalya Golf Kulübü

Golf


Yeşilin doğal örtüsü üstünde,tertemiz Akdeniz havasına her biri 18 delikli PGA onaylı, zorlu ve bir o kadar da deyif dolu... Golf tutkunlarının zevkle oyuna çıktıkları Antalya Golf Klübüne ait sahaların manzarası ve verdiği huzurla keyif dolu tatilinizi yaparken oynunuzu oynayabileceğiniz ender mekanlarda...

PGA Sultan Golf Sahası

The PGA Sultan 71 par ve 6,411 metre uzunluğu ile tecrübeli golfçülere bile meydan okuyan bir sahadır. European Golf Design ve David Jones bu sahanın hazırlanmasında hiçbir kısıtlamaya gitmedikleri gibi, sahanın ormanlık alana olan uyumunu da yakalamayı başarmışlardır. Kendinden emin olan golfçüler için tasarlanan bu saha hafife alınmaması gereken bir kreasyon olmakla birlikte en iyi oyuncuyu bile zor bir sınavdan geçirecektir.

The Pasha Golf Sahası

Etkileyici 5,731 metre ve 72 par’ ı ile The Pasha’ nın sadece hoş bir gezinti sunacağını düşünürseniz kesinlikle yanılırsınız. The Pasha değişik kombinasyonları ile düşük veya yüksek handikapı olan her oyuncuyu zorlayacaktır. Zorlayıcı dog-legs, kurnazca yerleştirilmiş olan bunkerler ve eğimli greenler deneyimli golfçülerin bile her vuruşu iki kez düşünmelerini gerektirecek niteliktedir.

Transfer

Otel Antalya Golf Kulübü’ ne sürekli olarak shuttle servisi sunmaktadır. Arzu ederseniz ayrıca “buggy” hizmeti mevcuttur.

Rezervasyon

Talebiniz üzerine otelin resepsiyon görevlileri sizin için en iyi tee-time rezervasyonlarını yapmaktan memnun olacaktır. Ayrıca otele gelmeden önce oda rezervasyonunuz ile birlikte golf rezervasyonunuzu da yapmanız mümkündür. Bunun için lütfen reservation@sirene.com.tr ye başvurunuz.

Pro Shop

Otelimizde bulunan Pro Shop, birçok golf ekipmanını ve golf kıyafetini beğeninize sunmaktadır.

Antalya Golf Kulübü
Üç Kumtepesi Mevkii PK 33 07500
Belek / ANTALYA
Tel No: (0242) 725 59 70
Faks: (0242) 725 59 71
E-Mail: ugurb@antalyagolfclub.com.tr
Web: http://sirene.com.tr/

0 yorum:

Yorum Gönder

 

GOLF TÜRKİYE - Türkiye'nin Golf Blogu Copyright © 2009 Cookiez is Designed by Ipietoon for Free Blogger Template

Bu blog BloggerV.com üyesidir.